Ασφάλεια Συναλλαγών

Κρυπτογράφηση και Απόρρητο Μεταφοράς Δεδομένων στο sesami.gr

 

ΚρυπτογράφησηΑπό την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας (online session) όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία σας κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128-bit (Secure Sockets Layer)Απόρρητο μεταφοράς δεδομένωνΓια να παραμένουν απόρρητα τα δεδομένα που μεταφέρονται κατά τη διάρκεια της σύνδεσής χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

 

Απόρρητο Συναλλαγών

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζετε στο sesami.gr είναι εμπιστευτικές. Για να εξασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούνται μόνο όταν είναι αναγκαίο στο πλαίσιο των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως:

  • To sesami.gr δεν εχει καμία πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία χρέωσης της κάρτας σας (Αριθμός, CVV κτλ). Τα στοιχεία αυτά μεταφέρονται απευθείας στο online σύστημα της τραπέζας και χρεωνονται απευθείας χωρίς μεσολάβηση ή επεξεργασία τους απο τρίτους.
  • Η Τράπεζα  δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία σας ή τα στοιχεία των συναλλαγών σας, παρά μόνο εφόσον έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
  • Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς, καθώς και τη διόρθωσή τους, εφόσον μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
  • Για τη δική σας ασφάλεια, πρέπει κι εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Η ασφάλεια είναι και δική σας ευθύνη.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το sesami.gr σέβεται και διαφυλάσσει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Για το σκοπό αυτό, διατηρούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας σε έναν ασφαλή κεντρικό διακομιστή (central server).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας:

Η ασφάλεια είναι και δική σας ευθύνη

 

Η ασφάλεια των δεδομένων σας στο sesami.gr εξαρτάται και από το πόσο υπεύθυνα τα χειρίζεστε εσείς. Μόνο εσείς γνωρίζετε τους προσωπικούς κωδικούς εισόδου σας και δεν πρέπει να τους γνωστοποιείτε σε κανέναν.

Στις συναλλαγές σας με το sesami.gr δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ τα προσωπικά σας στοιχεία (Κωδικούς εισόδου , στοιχεία κάρτας κτλ)

Ενημερώστε μας αν πιστεύετε οτι κάποιος έχει υποκλέψει ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα ή στοιχεία τιμολόγησης.