ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – Μεταφορικά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά για παραγγελίες με αξία πάνω από 99

 1. Για δέματαέως 10 Kgs η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών-Courier (ELTA Courier) και χρέωση 4€ για όλη την Ελλάδα. Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην courier, θα σας αποσταλεί ένα ενημερωτικό email το οποίο περιέχει τον αριθμό αποστολής της courier, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία  της παραγγελίας  σας ,εισάγοντας τον κωδικό αποστολής που έχετε λάβει, στην ιστοσελίδα της εταιρείας courier.
 2. Για δέματαπάνω από 10 Kgs και γενικά για εμπορεύματα εύθραυστα, μεγάλου βάρους, μεγάλου όγκου και μεγάλων διαστάσεων (καθρέπτες-πίνακες-μικροέπιπλα κλπ) η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση ανέρχεται στα 10€ για την πόλη της Καλαμάτας και την Αττική και 15€ για   την υπόλοιπη Ελλάδα. Για τις αποστολές με μεταφορική εταιρεία δεν γίνονται δεκτές αντικαταβολές και πρέπει να επιλεχθεί άλλος τρόπος εξόφλησης της παραγγελίας.
 3. Παραλαβή από το κατάστημα. Το sesami.gr παρέχει τη δυνατότητα παραλαβής της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Καλαμάτα, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος μετά από συνεννόηση μαζί μας
 4. Αποστολή της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε.
 5. ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ “Custom made

Για τα έπιπλα Ελληνικής κατασκευής (Καναπέδες – Τραπεζαρίες – Κρεβατοκάμαρες – Μπουφέ – Σύνθετα – Τραπεζάκια Σαλονιού κλπ) είτε αφορούν εκθέματα οπότε είναι ετοιμοπαράδοτα, είτε αφορούν έπιπλα κατόπιν παραγγελίας, ειδικών διαστάσεων κλπ που χρειάζονται περίπου 30 ημέρες για την παράδοσή τους, το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται από την προσφορά της μεταφορικής εταιρείας ανάλογα τον τόπο αποστολής, του όγκου, του βάρους των προϊόντων και του ύψους της παραγγελίας.  Η παραγγελία ξεκινά αφού κατατεθεί η προκαταβολή  50%  της αξίας της παραγγελίας και εξοφλείται πριν την αποστολή της. Σε περίπτωση που είναι αναγκαία η χρήση γερανού, τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.  Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην μεταφορική εταιρεία, θα σας σταλεί ένα ενημερωτικό email με στο οποίο αναφέρεται η εταιρεία  που χρησιμοποιήθηκε και τα στοιχεία επικοινωνίας .

* Για τις αποστολές με μεταφορική εταιρεία δεν ισχύει η δυνατότητα αντικαταβολής.

 1. Σε ορισμένες περιοχές της επαρχίας και νησιά, ενδεχομένως να μην ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις. Στην περίπτωση αυτή το κατάστημα θα επικοινωνεί τηλεφωνικά ή με email με τον πελάτη και θα τον ενημερώνει για το κόστος αποστολής. Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο. Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, ο υπεύθυνος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της.
 2. Τα εμπορεύματα που αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier) παραδίδονται στην είσοδο της οικίας/πολυκατοικίας που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία. Τα εμπορεύματα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία παραλαμβάνονται από τον πελάτη από το υποκατάστημα της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας που εδρεύει στην περιοχή σας. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στον χώρο σας κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρεία και με την κάλυψη του αντίστοιχου κόστους από εσάς.
 3. Αποστολή και εξόφληση μεΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ισχύει ΜΟΝΟ για εμπορεύματα που αποστέλλονται με Courier και το κόστος ανέρχεται στα 2€  επιπλέον του κόστους μεταφοράς .
 4. * Προσοχή: Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή από την εταιρεία Courier την εξωτερική συσκευασία. Στην περίπτωση που η συσκευασία είναι ταλαιπωρημένη ή χτυπημένη ή ακούγεται ήχος σπασμένου  από την μεταφορά ,υποχρεούται ο πελάτης να αρνηθεί την παραλαβή και να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας  καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Μετά την παραλαβή του προϊόντος η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για φθορές που προκλήθηκαν κατά την μεταφορά από την εταιρεία Courier, εκτός αν το πρόβλημα είναι εργοστασιακό.
 5. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας -πλην της κατηγορίας “custom made”που κυμαίνεται περίπου στις 30 ημέρες- εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 3-10 ημέρες για όλη την Ελλάδα.
 6. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το κόστος των μεταφορικών και τους τρόπους αποστολής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 27210 91880 ή στο info@sesami.gr