ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – Μεταφορικά

  1. Για δέματα έως 10 Kgs η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών-Courier (ELTA Courier) και χρέωση 4€ για όλη την Ελλάδα.
  2. Για δέματα πάνω από 10 Kgs και γενικά για εμπορεύματα εύθραυστα, μεγάλου βάρους, μεγάλου όγκου και μεγάλων διαστάσεων (καθρέπτες-πίνακες-μικροέπιπλα-στρώματα κλπ) η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση ανέρχεται στα 15€ για την Αττική και 20€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
  3. ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ “Custom made”

Για τα έπιπλα Ελληνικής κατασκευής (Καναπέδες – Τραπεζαρίες – Κρεβατοκάμαρες – Μπουφέδες – Σύνθετα – Τραπεζάκια Σαλονιού κλπ) είτε αφορούν εκθέματα οπότε είναι ετοιμοπαράδοτα, είτε αφορούν έπιπλα κατόπιν παραγγελίας-ειδικών διαστάσεων κλπ που χρειάζονται περίπου 30 ημέρες για την παράδοσή τους, το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται από την προσφορά της μεταφορικής εταιρείας ανάλογα τον τόπο αποστολής, του όγκου και του βάρους του προϊόντος, και του ύψους της παραγγελίας. Η παραγγελία ξεκινά αφού κατατεθεί η προκαταβολή  50%  της αξίας της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που είναι αναγκαία η χρήση γερανού, τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

  1. Ο χρόνος παράδοσης των εμπορευμάτων κυμαίνεται από 3-7 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται τα προϊόντα ειδικής κατασκευής που είναι κατόπιν παραγγελίας η προϊόντα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα στους προμηθευτές μας όπου γι αυτά η παράδοση μπορεί να φτάσει και τις 30 ημέρες. Σε κάθε περίπτωση και για όποια τυχόν καθυστέρηση υπάρχει πάντα ενημέρωση και συνεννόηση με τον πελάτη.
  2. Αποστολή και εξόφληση με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ισχύει ΜΟΝΟ για εμπορεύματα που αποστέλλονται με Courier και το κόστος ανέρχεται στα 2€ επιπλέον του κόστους μεταφοράς .
  3. Τα εμπορεύματα που αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier) παραδίδονται στην είσοδο της οικίας/πολυκατοικίας που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία. Τα εμπορεύματα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία παραλαμβάνονται από τον πελάτη από το υποκατάστημα της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας που εδρεύει στην περιοχή σας. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στον χώρο σας κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρεία και με την κάλυψη του αντίστοιχου κόστους από εσάς.

*Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.